Programe de antrenament

In functie de ce anume vrei sa realizezi iti voi realiza un program detaliat mapat pe nevoile tale

Program Cardio

Exemplu

Programul de cardio presupune iesiri in aer liber insotite de antrenamente intense de cardio, aerobic si stretching. Cardio nu inseamna doar alergat sau mers pe bicicleta. In functie de prima noastra discutie voi intocmi un set de exercitii prin care sa pierzi in greutate rapid si sanatos, dar care sa nu te expuna riscului unor eventuale accidentari

Detalii

Orice antrenament incepe cu o incalzire de 10-15 minute, urmata de exercitii post warm-up(exercitii de intensitate medie destinate incalzirii ligamentelor si muschilor). In functie de discutia avuta la inceput(in care se vor evidentia eventuale accidentari sau probleme cu anumite parti ale corpului - ex. genunchii) se vor face exercitiile propriuzise de cardio. Antrenamentul se va sfarsi cu stretching si relaxarea respiratiei.

Tinte

Cardio

Tonifiere

Mobilitate

Program de Tonifiere/Mentinere

Pentru oamenii cu o viata semi sportiva

Acest program se adreseaza persoanelor ce au o oarecare conditie fizica, dar care doresc sa si-o mentina(de ce nu imbunatateasca). Se imbina atat exercitii de cardio cat si exercitii de forta

Detalii

Ca si in antrenamentele de cardio, sedintele vor incepe cu o incalzire de 10-15 minute ale membrelor si articulatiilor. Intrucat antrenamentele presupun elemente de forta este foarte important ca articulatiile(umeri, brate, antebrate, genunchi) sa fie foarte bine incalzite. In functie de greutatea ta se va incepe cu exercitii de cardio sau de forta de intensitate medie, dar cu multe repetari dupa care vor urma 2-3 serii de exercitii de forta si tonifiere.

Tinte

Cardio

Tonifiere

Mobilitate

Program de Mobilitate

Pentru oamenii cu o viata sedentara sau in varsta

Programul se adreseaza oamenilor al caror corp nu suporta antrenamente dure de cardio sau de forta. Ex. oameni in varsta ce vor sa scada in greutate dar au probleme cu anumite parti ale corpului(genunchi, spate etc)

Detalii

Exercitiile propuse in acest program sunt gandite in asa fel incat sa poata fi realizate la domiciliul dumneavoastra sau in parc. Sunt exercitii de intensitate scazuta destinate punerii in miscare si oxigenare a sangelui si cresterii in mobilitate a corpului - capacitatea de deplasare, aplecare, intindere etc..

Tinte

Cardio

Tonifiere

Mobilitate

Sus